Сипаттама
Пайдалы қасиеттері
Гипоаллергенділік клиникалық дәлелденген
Жас ерекшеліктеріне сәйкес алғашқы қосымша тағамға жарамды
72 өнімнің сапасын тексеруді қарастырады-жеміс жинау, өндіру, буып-түю, дүкенге жеткізу
Қант, консерванттар, бояғыштар, ГМО қосылмаған
Құрамы
Алмұрт пюресі
Алма езбесі
Калий-110 мг
Көлемі 200 г
Сақтау шарттары
Ауаның салыстырмалы ылғалдылығы 75% - дан аспайтын 0°С-тан +25°С-қа дейінгі температурада сақтау керек. Ашылғаннан кейін өнімді жабық қақпағы бар тоңазытқышта +2°С-тан +6°С-қа дейінгі температурада бір тәуліктен асырмай сақтау керек.